ФЕСТИВАЛЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ

Надрукувати

15 травня   відбувся 29-ий фестиваль педагогічної творчості  приурочений пам’яті відомого педагога і науковця сучасності Кузя Володимира Григоровича. 

Модератором заходу традиційно виступає кафедра виховних технологій та педагогічної творчості факультету початкової освіти (завідувач – кандидат педагогічних наук, доцент Вікторія Макарчук).

У фестивалі взяли участь 4 команди: «БЕМС» - наставник Ірина Резніченко, «Family» - Ірина Дзюбенко, «БУМ» -  Альона Сторчак та Софія Берегова, «29 вареників» - Наталія Коломієць.

1

До нашої  команди «БУМ» увійшли факультет початкової освіти, факультет дошкільної та спеціальної освіти, факультет фізичного виховання.

Представляли команду наступні студенти:

- факультет початкової освіти: Петрищенко Марина, Шарахович Лія, Курдюкова Ірина, Салій Валерія;

- факультет дошкільної та спеціальної освіти: Мельничук Тетяна, Криворот Ольга, Пічкуренко Олександра;

- факультет фізичного виховання: Хуторянський Олександр, Савсюк Анастасія, Куца Аліка, Місюра Людмила.

 2

Програма фестивалю включала кілька етапів:

«Презентація команд», «Розминка», «Домашнє завдання».  У ході виконання завдань студенти продемонстрували акторську майстерність, проявили креативні здібності, сценічну культуру, уміння фантазувати через дійство.

3 1

3 2

3.jpg - 517.89 kB

33.jpg - 593.27 kB

Команда «БУМ» з’явилася на сцені в яскравих образах, вразивши всіх своєю енергійністю та креативністю.  Влучно продемонструвала  наша команда сучасні педагогічні проблеми малочисельних шкіл у конкурсі «Оживи картину» та блискавично впоралась із завданням конкурсу «Павутина», склавши з двох поданих слів: «партнерство» та «професіоналізм», слоган педагогічного спрямування: «Найвищий ступінь професіоналізму – це досягти партнерства, тобто, взаємодії між школою – батьками –  учнями».

4.jpg - 568.48 kB

DSC_0184.jpg - 667.88 kB

Особливе захоплення у глядачів викликала інтерпретація казки «Ріпка». Наша команда продемонструвала сучасну проблему зайнятості батьків, які мало часу приділяють вихованню підростаючого покоління. Під час кульмінації виступу наші студенти за допомогою танцю інсценізували казку, яка показує, що родина – це велика сила, яка в змозі подолати всі труднощі, та негаразди.

DSC_0199.jpg - 612.76 kB

За результатами виступів команди були нагороджені почесними грамотами.  Команда «БУМ» здобула нагороду у номінації «Майстерність педагогічного перевтілення».

54354.jpg - 648.04 kB

Фестиваль вже вкотре довів, що наші студенти талановиті, вміють творчо, оригінально та нетрадиційно вирішувати завдання, усвідомлюють, що бути вчителем – справжнє мистецтво.