Heder6 1

Header6 0


МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУ

Щороку 20 веесня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Цей день покликаний залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку. Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров’я і довголіття!

20.09.2019р. на спортивному майданчику УДПУ імені Павла Тичини відбулося свято фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя.

Під гаслом «Здорова молодь – сила нації» студенти УДПУ підтримали Всеукраїнський флешмоб «Jump Sguats», чим показали свою єдність і спортивний дух – виконали стрибки з напівприсяду.

Від імені ректора УДПУ почесну місію нагородження кращих спортсменів виконала проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк. Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців змагань подарунки. Заслужену нагороду КРАЩИЙ СПОРТСМЕН факультету отримала студентка Гоцин Марія.

Команда студентів факультету початкової освіти також взяла участь у змаганнях .

31

34

3732

38

Отримані нагороди – це підтвердження гарної спортивної півдготовки та прагнення студентів до перемог!

 1

 2

 3

 4