Heder6 1

Header6 0


Підвищення кваліфікації як безперервний професійний розвиток

Безперервний професійний розвиток та підвищення кваліфікації педагогічних працівників передбачає набуття нових і вдосконалення раніше набутих компетентностей на основі здобутої освіти й практичного досвіду.

З лютого 2020 року підвищити рівень свого професійного розвитку виявило бажання 30 учителів початкової школи Вінницької і Кіровоградської областей. 

1

Учителям пощастило познайомитися із цікавим і корисним для своєї роботи з молодшими школярами видом діяльності – арт-терапією. 

2

Викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Пісняк Валентина Степанівна розповіла про те, як методи арт-терапії допомагають на підсвідомому рівні виявити, усвідомити, вивести з підсвідомості проблему, перевести її в поле свідомості, в фізичний світ, матеріалізувати на папері, піску тощо.

3

Слухачі курсів дізналися про те, що арт-терапія одночасно розвиває дитину, підвищує самооцінку, її застосовують в корекції тривожності, агресивності, гіпперактивності, гіпоактивності, та інших психологічних проблемах. 

4

5

6

7

8

9

За відгуками вчителів висока ефективність, простота використання, цікаві вправи, позитивні емоції все це зробило заняття незабутніми!!!