Надрукувати

  13 березня 2024 року відбувся захист навчальної пропедевтичної практики у здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр заочної форми.

  Термін практики: 05.02.2024-18.02.2024.

  Груповий керівник: к.п.н., доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Торчинська Т.А.

01

  Мета навчальної пропедевтичної практики - ознайомлення здобувачiв ОС Бакалавр iз особливостями органiзацiї освiтнього процесу в Новiй українськiй школi (НУШ), закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих здобувачами у процесі вивчення дисциплін професійної підготовки, формування професійних компетенцій майбутніх учителів початкової школи, розвитку внутрішньої установки на педагогічну професію (розвиток педагогічної позиції), оволодiння системою компетентностей для виконання комплексу функцiональних обов'язкiв учителя початкової школи, зокрема таких, як органiзацiя освiтнього процесу в 1-4 класах, iндивiдуальнi бесiди з батьками тощо.

02

  Під час захисту практики здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями від проходження практики в початковій школі.

  Батуріна Юлія: «Я зрозуміла, що я обрала правильну професію. Отримала багато позитивних вражень. Сподіваюсь, що у майбутньому в мене буде такий ж клас, в якому я була на практиці».

03

  Гоєнко Інна: «Перша практика в школі залишила дуже багато вражень і позитивних емоцій. Під час практики я отримала неоціненний досвід, ближче ознайомилася із діяльністю вчителя, дізналася багато нового і цікавого. Після проходження практики вкотре переконалась, що професія педагога – це моє покликання, моя майбутня професія, стан моєї душі».

04

  Грішина Дар’я: «Мені дуже сподобалось працювати з дітьми, оскільки вони дружні, старанні, прагнуть до здобуття нових знань, намагаються співпрацювати з вчителями та допомагають одне одному».

05

  Кобильченко Тетяна: «Я працюю вчителем початкової школи. Дуже люблю свою роботу та свій клас. Діти надзвичайно талановиті, розумні, прагнуть до знань».

06

  Пацилинць Олександр: «Найбільше запам'яталися усміхнені обличчя, які кожного ранку зустрічали мене біля класу та надавали наснаги і натхнення у роботі».

07

  Дякуємо нашим роботодавцям за надання можливості проходження практики!