Настановча онлайн-конференція з питань організації навчальної практики у початковій школі для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІ курсу заочної форми навчання

Надрукувати

  29 січня 2024 року відбулася  настановча онлайн-конференція щодо організації навчальної практики у початковій школі (термін проходження практики: з 05.02.2024 р. по 18.02.2024 р.) для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІ курсу заочної форми навчання.

00

  Заступник декана з педагогічної практики, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі,  Байдюк Любов Миколаївна роз’яснила здобувачам вищої освіти порядок проходження та захисту практики, окреслила умови її проходження та наголосила на обов’язковості виконання вимог щодо забезпечення безпеки під час проходження практики в умовах воєнного стану. 

01

  Грітченко Тетяна Яківна, доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, презентувала мету, завдання навчальної практики у початковій школі; акцентувала на змісті діяльності студентів  під час практики;  пояснила особливості індивідуального планування роботи під час практики та ведення щоденника навчальної практики, а також окреслила вимоги до звітної документації.  

02

  Керівником 21 групи призначено викладача кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі   Байдюк Любов Миколаївна.

  Керівником 22 групи призначено  доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Грітченко Тетяну Яківну.

Бажаємо здобувачам вищої освіти успіхів, натхнення та професійного й особистісного зростання під час навчальної  практики!