Методичний семінар для викладачів

Надрукувати

15 березня для викладачів кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі проводився семінар «Організація тестування студентів у середовищі Plickers». 

З роботою програми викладачів ознайомив вчитель фізики та інформатики Вікторівської ЗОШ Маньківського району Солтусенко Іван Григорович
1
Викладачам кафедри практично продемонстрували роботу програми Plickers, в основу якої покладена технологія зчитування QR-кодів на особистих картках студентів.
2 V
Для роботи з Plickers потрібно: один мобільний телефон у викладача під управлінням iOS або Android з встановленим додатком Plickers; набір карток з QR-кодами; проектор з відкритим сайтом Plickers в режимі Live View. Переваги Plickers: проста технологія використання; необхідність лише одного смартфона (у викладача), студенти працюють з особистими картками; студенти не користуються власними гаджетами, що часто відволікає їх від навчального процесу; студент спокійно може поміняти свою думку «на ходу» Plickers врахує тільки одну, останню відповідь; швидкість опитування.
3 V
Викладачі кафедри впроваджуватимуть цей вид тестування у свою практичну діяльність, що розширить можливості контролю та оцінювання рівня навчальних досягнень студентів.