СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

Надрукувати

З 1 по 5 квітня викладачі кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі факультету початкової освіти Грітченко Тетяна Яківна та Лоюк Оксана Вікторівна взяли участь у семінарі-тренінгу для представників вищих навчальних закладів,

що здійснюють підготовку із галузі знань «Освіта» спеціальності «Початкова освіта», організованим факультетом педагогіки і психології Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова в рамках діяльності за міжнародним проектом «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині».

Image819baad4c0ffadfd2aaa9bac122f8c13 V

Image7208ba7ece1783435e37fa4e9eecfcc7 VImage7208ba7ece1783435e37fa4e9eecfcc7 V

Головною метою Проекту є упровадження демократичних перетворень у процес професійної підготовки майбутніх вчителів початкової школи.

В рамках проекту викладачі з Києва, Умані, Вінниці, Чернігова, Слов’янська, Івоно-Франківська працювали над розробкою навчальної програми нової дисципліни «Методика навчання інтегрованого курсу «Я досліджую світ»». Тренером означеної діяльності виступила професор Університету Південно-Східної Норвегії Хайді Біссет.