Участь студентів факультету у програмах академічної мобільності

Надрукувати

Академічна мобільність стала невід'ємною частиною сучасної освіти в Україні. Це можливість упродовж періоду навчання в університеті навчатись один або більше семестрів в закордонному закладі вищої освіти, де готують фахівців за цією ж спеціальністю із зарахуванням дисциплін (кредитів) та періодів навчання.

Unnamed 1

Академічна мобільність є одним з передових напрямів міжнародної діяльності в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, що відкриває своїм студентам виняткові можливості для отримання освіти, проведення досліджень або проходження стажування за кордоном в рамках міжнародної співпраці. Сьогодні цілеспрямовані студенти університету можуть одержати досвід навчання в умовах принципово іншої системи вищої освіти. Така діяльність стала можливою завдяки розвитку партнерських відносин між нашим університетом та численними закладами зарубіжжя.

Впродовж другого семестру 2019-2020 навчального року за такими програмами в Польщі навчатимуться студенти факультету початкової освіти.

Ремінна Вікторія (Освітньо-професійна програма «Початкова освіта. Середня освіта (інформатика)») з 17 лютого навчається у Поморській Академії в м. Слупськ.

Беззубко Віта та Сидоренко Марія (Освітньо-професійна програма «Початкова освіта. Дошкільна освіта») з 1 березня навчатимуться у Вищій школі професійної освіти імені Я. А. Коменського у м. Лєшно.

Бажаємо нашим студентам успішного навчання.