ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ СТАЖУВАННЯ

Надрукувати

   З 14 грудня по 18 січня 2020 року на базі кафедри теорії початкового навчання проходила стажування викладач методики трудового навчання з практикумом комісії образотворчого мистецтва та методик навчання КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка» Барабаш Валентина Іванівна.

   За період стажування Валентина Іванівна опрацювала основні законодавчі та нормативні документи щодо організації освітнього процесу у закладах вищої освіти. Ознайомилася з організацією навчального та виховного процесу на кафедрі теорії початкового навчання, вивчила досвід викладачів кафедри з організації підсумкового контролю знань студентів у змішаному режимі з використанням ІКТ. Валентина Іванівна ознайомилася із специфікою викладання дисципліни «Технологічна освітня галузь з
методикою навчання» підготовки бакалаврів зі спеціальності 013 Початкова освіта. Отриманні знання Валентина Іванівна зможе використовувати у своїй подальшій професійній діяльності. Результати стажування засвідчили ефективність використання можливостей ІКТ в організації освітнього процесу підготовки вчителів початкової школи.

   Обговорення звіту стажиста відбулося в дистанційному режимі.

IMG 6824bc1f4ad3c9c7c9598fad6a76f60d V