НАЗЯВО ПРОВЕЛО ВЕБІНАР ДЛЯ ГАРАНТІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ

Надрукувати

28 січня 2021 р. відбувся семінар для гарантів освітніх програм за участі експертів Національного агентства забезпечення якості освіти.

Актуальним проблемам підготовки до акредитації освітніх програм був присвячений виступ тренерки NAQA Центру забезпечення якості освіти Олени Книш. Вона висвітлила актуальні питання підготовки здобувачів вищої освіти, змін і пояснень щодо процедури акредитації, які надало Національне агентство під час попередніх семінарів для експертів, прийняття нових стандартів вищої освіти. Всі затверджені стандарти вищої освіти і проєкти стандартів для спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в університеті, представлені на сторінці Центра забезпечення якості освіти.

Проведення інтерактиву, під час якого учасники мали можливість задати питання спікерам, взяти участь в голосуванні і цим висловити свою думку назагал, дуже позитивно відобразилося на активності проведення семінару. Під час проведення регіональних семінарів усі учасники процесу ще раз переконалися, наскільки важлива невпинна співпраця та постійна комунікація.

Інформація про зміст обговорюваних на семінарі питань розміщені тут.