ДАРУЙ СЕБЕ ДІТЯМ! БУДЬ ТЕРПЛЯЧИМ І БУДЬ ГОТОВИМ ДО ЗУСТРІЧІ З НИМИ В ДИТИНСТВІ!

Надрукувати

   На факультеті початкової освіти триває виробнича (педагогічна) практика студентів  заочної форми навчання, яка розпочалася 1 лютого 2021 р.

   Педагогічна практика є безпосереднім джерелом знань, формування умінь і навичок, провідним етапом професійної підготовки майбутніх  фахівців. Педагогічну практику студенти проходять у різних типах міських і сільських шкіл, з урахуванням місця майбутньої роботи. Цей завершальний етап теоретичної та практичної підготовки студента виявляє рівень та якість професійних знань і сформованих упродовж навчання фахових умінь та навичок.

   Педагогічна практика є безпосереднім джерелом знань, провідним етапом професійної підготовки майбутніх  фахівців.

   А ось і враження студентки про її перший педагогічний досвід у школі

   Гонтар Таміла:

  «Я проходжу педагогічну практику у 4-Г класі Жашківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів. Учні вразили мене своїми знаннями. Спочатку було трішки лячно виступати у ролі вчителя. Однак, після кількох проведених уроків я зрозуміла, що мені надзвичайно подобається працювати в школі і ділитися своїми знаннями з учнями. Педагогічний колектив школи зустрів мене дуже люб’язно, вчителі допомагають з підготовкою до уроків надаючи професійні поради. Сподіваюсь, після закінчення навчання, я повернусь до цієї школи вже справжнім вчителем!» 

03

02

   Професія вчителя без сумніву потребує наполегливості, щирого бажання молодого педагога спілкуватися із дітьми, вимагає щоденної наснаги та моральної стійкості. Але усі старання вчителя того варті. Адже лише тоді у просторому класі тебе завжди зустрічатимуть запалені вогником щастя дитячі очі, їх такі приємні та доброзичливі посмішки, теплі слова підтримки, одні з яких найбажаніші – «Ми Вас дуже любимо».