ЕКСКУРСІЯ ПО «СОФІЇВЦІ» ДЛЯ УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ «ПРОТОН»

Надрукувати

  1 жовтня 2022 року до Дня людей елегантного віку доцентом кафедри виховних технологій Іриною Дзюбенко було проведено волонтерську екскурсію для Університету третього віку «Протон». Зустріч була зініційована деканом факультету початкової освіти Борисом Якимчуком.

  Студенти Університету на чолі з ректоркою Жанною Савриловою приїхали до міста Умань, відвідали з екскурсією «Софіївку» та Василіанський монастир.

  Університет третього віку «Протон» за підтримки Благодійного фонду «Let’s help!» надихає людей поважного віку жити насиченим і цікавим життям, втілювати мрії і здобувати нові знання, змінює ставлення до літніх людей, долає ейджизм та пов’язані з ним стереотипи, сприяє активному довголіттю.

  З листопада 2021 року факультет початкової освіти має тісне спілкування з «Протоном», було підписано угоду про співпрацю, викладачі факультету проводять волонтерські онлайн-лекції.

  Під час зустрічі розглянули пропозиції подальшої співпраці та волонтерської викладацької допомоги у проведенні занять для літніх людей від декана факультету і членів науково-методичного центру інноваційних освітніх технологій.

  Раді зустрічі офлайн та спільним екскурсіям!

01

02