ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (ІІІ курс заочної форми навчання)

Надрукувати

  15 лютого 2023 року відбулася настановча онлайн-конференція для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр ІІІ курсу заочної форми навчання факультету початкової освіти: 37 групи спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Психологія, 38 групи спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Дошкільна освіта, 39 групи спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Середня освіта (Інформатика), які йдуть на виробничу практику в початковій школі у період з 20 лютого 2023 р. по 2 квітня 2023 р. в змішаному режимі.

  Метою виробничої практики в початковій школі є:

  Груповим керівником призначено Солтусенко М. М., яка оголосила завдання виробничої практики в початковій школі та зміст діяльності здобувачів вищої освіти.

301

  На конференції були присутні стейкхолдери факультету, які забезпечують проходження практики здобувачами та  працевлаштування для них: директорка Дмитрівської гімназії Визирської сільської ради Одеського району Одеської області Мусієнко Ірина Іванівна, директорка Глибочанської гімназії Тростянецької селищної ради Вінницької області Дригант Валентина Іванівна, завідувач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі доктор педагогічних наук, професор Комар Ольга Анатоліївна та декан факультету початкової освіти кандидат психологічних наук, професор Якимчук Борис Андрійович.

 302

  Базами проходження практик є заклади загальної середньої освіти різних типів м. Умані та Уманського району, а також заклади загальної середньої освіти за місцем проживання та працевлаштування студента-практиканта, які мають необхідну навчально-матеріальну і методичну базу та кваліфіковані педагогічні кадри. Стейкхолдери наголосили на компетентностях здобувачів вищої освіти, які вони отримають під час проходження практики.

  Груповий керівник перед початком практики забезпечила необхідною документацією з практики методистів, керівників баз практик, здобувачів вищої освіти, провела інструктаж з техніки безпеки і охорони праці та контролює умови праці і побуту студентів. Також Солтусенко М. М. повідомила здобувачів вищої освіти про порядок звітності з практики.

  Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти закріпити теоретичні знання і застосовувати їх на практиці, планувати і проводити позакласні заходи; сприяти розвитку педагогічного мислення, педагогічної спрямованості, професійних здібностей, умінь і навичок.