ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ для здобувачів вищої освіти ІІ курсу 22 та 23 груп заочної форми навчання

Надрукувати

  16 лютого відбулася настановча конференція з практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу 22 та 23 груп заочної форми навчання факультету початкової освіти спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта, які йдуть на виробничу практику в початковій школі з 27 лютого 2023 р. по 9 квітня 2023 р. у змішаній формі з відривом від навчання.

  Груповим керівником 22 групи призначено канд. пед. наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Лоюк Оксану Вікторівну.

  Груповим керівником 22 групи призначено канд. пед. наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Грітченко Тетяну Яківну.
01

  Групові керівники забезпечили необхідною документацією з практики методистів, керівників баз практик, здобувачів вищої освіти, провели інструктаж з техніки безпеки і охорони праці та контролює умови праці і побуту студентів.

02

  На конференції були присутні стейкхолдери факультету початкової освіти: директорка Уманської гімназії №14 Уманської міської ради Черкаської області Глущук Тетяна Іванівна, директор Уманської гімназії № 8 Уманської міської ради Черкаської області Шелепко Геннадій Анаталійович, які ознайомили практикантів з поняттям «Академічна доброчесність» (зі Статтею 42 Закону України «Про освіту»), що визначає академічну доброчесність як сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень.

  Заступник декана з педагогічної практики повідомила обов’язки здобувачів вищої освіти у період проходження практики. Здобувачі вищої освіти зобов’язані суворо дотримуватись правил внутрішнього розпорядку навчального закладу, інструкції про охорону життя і праці, протипожежної безпеки та гігієнічних умов, визначених нормативами навчального закладу.

  Бажаємо успіху нашим здобувачам під час проходження практики!