МІЖНАРОДНА ЛІТНЯ ШКОЛА «EDUCATION TOWARDS COMMUNITY»

Надрукувати

  18 червня в палацовому комплексі Дембіна розпочалася міжнародна літня школа «Education towards community», організована Університетом імені Адама Міцкевича в Познані для українських студентів.

  Факультет початкової освіти представили студентки І курсу Інна Самборко та Юлія Антипова.

  В перший день учасники познайомилися та мали чудову нагоду послухати лекції доктора Костянтина Мазура. Він розповів про університет, історію, структуру, презентував консорціум EPICUR. Також була невеличка перерва між лекціями, на якій у студентів була скандинавська хода.

01

  21 червня для учасників літньої школи відбулися лекції. Перша «Навчання через кооперації або взаємодію соціальних навичок в освітніх проектах». Друга лекція була на тему: «Крок за кроком дізнатись один про одного» на якій студенти дізнавалися цікаву інформації один про одного та проводили різні експерименти. Для студентів було проведено практичне заняття експедиція «Про подорожі які відбуваються, і мрії які здійснюють».

02  Також увечері студенти продемонстрували українські традиції та страви.
03

 На завершення зустрічей відбулося вручання сертифікатів учасникам міжнародної школи полоністики в палаці Дембіна. Всі були дуже задоволені, але водночас і сумні, бо 5 дні подорожі пролетіли як один.

04