СТУДЕНТСЬКИЙ НАРОДНИЙ ТЕАТР ДРАМИ І КОМЕДІЇ ЗДОБУВ ДВІ ПЕРЕМОГИ ПАТРІОТИЧНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «НАРОД-ГЕРОЙ ГЕРОЇВ ПОЯВЛЯЄ»

Надрукувати

  Студентський народний театр драми та комедії факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (керівник – заслужений працівник культури України, Наталія Алексеєва) взяв участь у ІІ Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє».

  На конкурс було направлено декілька робіт, і дві з них додали у скарбничку театру перемоги. У номінації «Театральне мистецтво» (категорія «Аматори») вистава «Безодня» Ореста Огородника здобула переможне І місце, вистава «Останній гречкосій» Ореста Огородника – ІІІ місце.

22

  Організаційний комітет та члени журі (голова – Наталія Сумська, акторка національного драматичного театру імені Івана Франка, народна артистка України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка) висловлюють щиру вдячність колективу за неповторну творчість, за теплоту і натхнення, непоборну віру у силу мистецтва і палку любов до України, талановито втілені у роботах та бажає вагомих творчих здобутків, добра, міцного здоров’я, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів.

  Колектив факультету початкової освіти вітає Наталію Дмитрівну та учасників театру з черговими перемогами! Бажаємо постійного припливу сил і енергії, невичерпного джерела натхнення і наснаги в житті, безмежних просторів щастя і любові!

  Дякуємо Вам за нові досягнення і прикладені зусилля для процвітання нашої Альма-матері!

33