СТОП БУЛІНГ!

Надрукувати

  Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці людей. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка.

  З метою ознайомлення здобувачів із поняттям «булінг», визначення ознак жертв цькувань і методами профілактики виникнення та подолання проявів булінгу 20 жовтня 2023 року, куратор 11 групи Любов Байдюк, провела годину куратора на тему: «СТОП БУЛІНГ».

00

  Здобувачі мали можливість переглянути презентації та відеоролики «Насилля серед підлітків», обговорити конфліктні ситуації, спрогнозувати образ булера і жертви через п’ятнадцять років.

  По завершенню години куратора було проведено вправу «Рука допомоги». Завданням такої вправи є написання на кожному пальці «Руки допомоги» способів боротьби з булінгом.
01

  Підсумком години куратора були слова: «Наша підтримка дуже важлива для людини, яка зазнає булінгу та було б набагато ліпше, аби люди замість булінгу робили щось добре один для одного!».

02