Надрукувати

  28 березня 2024 року відбулася настановча онлайн-конференція з виробничої практики в початковій школі для здобувачів вищої освіти ОС Магістр 162 групи денної форми та 163 і 164 груп заочної форми навчання.

11

  Груповим керівником 162 групи денної форми навчання призначено доктора педагогічних наук, професора кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Комар О. А.

  Груповим керівником 163 групи заочної форми навчання призначено кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Шевчук І. В.

  Груповим керівником 164 групи заочної форми навчання призначено кандидата педагогічних наук, викладача кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Пісняк В. С.

  Термін проходження практики: з 01 квітня 2024 р. до 12 травня 2024 р.

12

  Метою практики є:

  Шевчук Ірина Василівна повідомила завдання практики та форми звітності здобувачів вищої освіти, Комар Ольга Анатоліївна пояснила критерії оцінювання здобувачів вищої освіти під час практики.

  Заступник декана з педагогічної практики, Байдюк Л. М. провела інструктаж з техніки безпеки та наголосила на тому, що у період проходження практики здобувачі вищої освіти зобов’язуються виконувати вимоги щодо забезпечення безпеки життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій (у т. ч. щодо порядку дій під час оголошення сигналу «Повітряна тривога») на базі проходження практики.

  Бажаємо успішного проходження практики!