Heder6 1

Header6 0


УЧАСТЬ ФАКУЛЬТЕТУ В НАВЧАННІ ТРЕНЕРІВ ПРОЄКТУ «НАЗДОЖЕНЕМО: КУРС ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ»

  З 23 по 25 жовтня 2023 року відбулося триденне навчання тренерів проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізує громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії. У навчанні взяла участь викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Наталія Загоруйко.

  Для проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» було відібрано 100 тренерів, які вже пройшли курс в онлайн-форматі.

  Під час триденного навчання учасники знайомились із наскрізними вміннями та важливими передумовами успішної освіти під час війни, визначали стратегії подолання навчальних втрат під час уроку в початковій школі, з’ясовували доцільність використання цифрових інструментів та створення діагностичних інструментів у процесі роботи.

  Під час роботи тренінгів були встановлені шляхи мотивації учнів як важливого чинника подолання освітніх втрат, розкриті особливості формувального оцінювання тощо.

  По закінченню навчання учасники отримали відповідні навчальні матеріали для подальшого використання в рамках даного Проєкту.

  Тому зараз ми активно готуємося до проведення тренінгів. Адже саме розвиток професійних спроможностей вчителя є запорукою змін в українській освіті та суспільстві.

  Щиро дякуємо усім організаторам та спікерам за навчання, цікаві знайомства та перспективи розвитку!

3010