Heder6 1

Header6 0


МЕТОДИЧНА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГА НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

12 березня на базі кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі відбувся семінар-тренінг на тему «Особливості організації освітнього процесу в умовах нової української школи (НУШ)».
Цей захід відбувся у межах співпраці лабораторії модернізації початкової школи та Уманської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 11 імені М.П.Бажана.
1
У роботі семінару взяли участь магістранти 2 року навчання факультету початкової освіти, викладачі кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі та заступник директора з навчальної роботи (початкової ланки) Уманської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 11 імені М.П.Бажана Миколайко Оксана Віталіївна, вчителі початкової школи Кравчук Ірині Миколаївні і Герасименко Наталія Валеріївна
1а

Програма семінару включала теоретичний та практичний блоки. В інтерактивному форматі вчителі демонстрували інтенсивність групової взаємодії, ділились особистим досвідом і професійними знаннями і вміннями про нові методи навчання і виховання в умовах НУШ.