Heder6 1

Header6 0


ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ

15 листопада 2019 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей. Було запрошено усіх охочих познайомитися із університетом.

DSC 0019 Min

В гості завітали абітурієнти з Корсунь – Шевченківського та Білоцерківського педагогічних коледжів, старшокласники шкіл міста Умані та Уманського, Жашківського, Бершадського, Голованівського, Первомайського, Тальнівського, Чечельницького районів. Вони мали нагоду поспілкуватися з представниками студентства, відвідати навчальні лабораторії, лекційні аудиторії та сучасну «Лабораторію модернізації початкової освіти»; побували на репетиції студентського народного театру драми та комедії, який функціонує на факультеті початкової освіти .

DSC 0113 Min

DSC 0104 Min

Під час заходу абітурієнти переглянули інформаційний ролик про університет, ознайомилися із функцією «Профорієнтатор», розміщеною на сайті університету.

Представники факультету розповіли про умови та особливості навчання, освітні можливості й додаткові переваги факультету, ознайомили з іноваціями вступної кампанії. Відбулася презентація освітніх програм за ступенями «Бакалавр» та «Магістр», програм подвійного диплому. Учасники заходу отримали відповіді на важливі питання вступної кампанії 2020 року.

DSC 0035 Min

DSC 0086 Min

DSC 0063 Min

Усі присутні  взяли участь у тренінгу та міні-грі « Лотерея питань і відповідей», завітали до студентської їдальні.

Насичений день завершився екскурсією до дендропарку «Софіївка».