Heder6 1

Header6 0


Акредитація освітньої програми за другим рівнем вищої освіти.

У період з 3 по 5 березня на факультеті початкової освіти проводилась акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми « Початкова освіта» за другим (магістерським ) рівнем вищої освіти.

59

   Експертна група працювала в такому складі:

   Ферій Ольга Андріївна (Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка ) – керівник експертної групи;

   Шпак Валентина Павлівна (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького);

   Цихмейструк Оксана Миколаївна ( Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова) здобувач вищої освіти.

   Процедура акредитації здійснювалась відповідно до пункту 7 розділу II Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України 11 липня 2019 року № 977 та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 8 серпня 2019 року за № 880/33851.

Впродовж терміну роботи експертної комісії нею була здійснена низка діагностичних заходів, спрямованих на вивчення якості освітнього процесу на факультеті за заявленою освітньо-професійною програмою. Комісією були вивченні питання стану організації навчального процесу, наукової діяльності викладачів та студентів, роботи студентського самоврядування, відповідності матеріально-технічної бази сучасним вимогам та інше. З цією метою були організовані зустрічі як з адміністрацією університету та факультету, гарантом освітньої програми, так і з професорсько-викладацьким складом, які безпосередньо відповідають за зміст освітньої програми та викладають на ній, здобувачам вищої освіти, які навчаються на освітній програмі, представниками студентського самоврядування, випускниками освітньої програми минулих років, роботодавцями, керівниками відділів та представниками структурних підрозділів.

Зміст акредитаційної експертизи був реалізований у відповідності до Програми візиту.

 Viber 2020 03 05 13 05 43 Min

79