Heder6 1

Header6 0


Методичні рекомендації факультету початкової освіти

щодо організації захисту випускних кваліфікаційних робіт в дистанційному режимі для здобувачів вищої освіти за допомогою Messenger від Facebook

До початку захисту

  1. Кожному здобувачу вищої освіти необхідно мати смартфон або комп’ютер (ноутбук).

  2. Для смартфону слід встановити додатки Facebook та Messenger, а у комп’ютері через веб-браузер зайти на сайт https://www.facebook.com.

  3. Здобувач повинен у додатку Facebook зареєструватися, а саме: чітко вписати своє прізвище, ім’я (по батькові), освітній заклад у якому навчається, курс, групу тощо.

  4. Знайти у Facebook користувача «Факультет початкової освіти» і запросити його у друзі.

  5. У процесі реєстрації технічну підтримку здійснює інженер програміст, адміністратор факультетської сторінки у Facebook – Назар Кандиба (тел.0984216310).

Під час захисту

  1. В день проведення захисту випускної кваліфікаційної роботи здобувач повинен зайти в Messenger у призначений час і чекати на встановлення із ним зв’язку. Після приєднання до відеоконференції, пред’явити документ з фото, що посвідчує особу (студентський квиток, читацький квиток тощо), для ідентифікації.

  2. За списком групи студенти по черзі оголошують доповідь. Регламент – до 10 хв. Під час доповіді студента, що представляє свою роботу, усі інші учасники вимикають мікрофони на панелі керування Messenger для підтримання тиші в ефірі.

  3. Члени атестаційної комісії ставлять запитання до доповідача та обговорюють його роботу. Після цього студент залишає відеоконференцію, але залишається в Messenger.

Після захисту

  1. Інженер програміст приєднує студентів до відеоконференції для оголошення головою комісії результатів захисту випускних кваліфікаційних робіт.

Критерії оцінювання випускних кваліфікаційних робіт див. Положення про випускні кваліфікаційні роботи с. 27.