Heder6 1

Header6 0


ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

  Після проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «013 Початкова освіта» було обрано роботу студентки ІМ курсу Козярук Лілії на тему: «Упровадження комп’ютерних програм в освітній процес початкової школи». Керівник роботи доктор педагогічних наук, професор кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Кравчук Оксана Володимирівна.

  Актуальність цієї роботи для початкової школи визначається тим, що у молодшому шкільному віці здійснюється пропедевтика навчання більшості навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти та закладається в основи позитивного відношення учнів до багатьох видів діяльності. Оскільки, комп’ютерні навчальні програми розвивають творчі здібності дитини, пробуджують дитячі фантазії, зміцнюють пам’ять та сприяють логічному мисленню.

 Наукову роботу буде подано до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Освітні, педагогічні науки», який проходитиме на базі Криворізького державного педагогічного університету.

 

025