Heder6 1

Header6 0


НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС Бакалавр І та ІІ курсу заочної форми навчання

   29 вересня 2022 року о 15:00 відбулася  настановча онлайн-конференція з навчальної практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр факультету початкової освіти заочної форми навчання, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Термін проходження практики: з 03.10.2022 року по 16.10.2022 року.

  • Здобувачів вищої освіти 13 групи направлено на навчальну практику (психологічну).

  Керівником групи  призначено: кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології Діхтяренко С. Ю.

  Здобувачів вищої освіти 14 групи направлено на навчальну практику.

  Керівником групи призначено: викладача кафедри психології Андрусик О. О.

  • Здобувачів вищої освіти 21 групи направлено на навчальну практику в початковій школі.
  • Керівником групи призначено: викладача кафедри психології Андрусик О. О.

  На онлайн-конференції були присутні декан факультету Якимчук Б. А.,  групові керівники Діхтяренко С.Ю. та Андрусик О. О., заступник декана з педагогічної практики Байдюк Л. М.

00

  Групові керівники наголосили на тому, що навчальна практика посідає важливе місце в системі підготовки майбутнього вчителя початкової школи. Вона є органічною складовою освітнього процесу закладу вищої освіти, забезпечуючи поєднання теоретичної підготовки здобувачів вищої освіти з психологічних дисциплін з їх практичною діяльністю в школі. Навчальна практика відіграє системоутворюючу роль серед усіх форм навчальної діяльності здобувача у ЗВО, дозволяє засвоїти, проявити та перевірити одержані теоретичні знання, забезпечує безперервність і послідовність формування вмінь  навичок, професійне становлення майбутнього педагога.

  Андрусик О. О. розказала про зміст практики та завдання, що адаптовані відповідно до умов воєнного стану та дистанційного навчання.

01 

  Діхтяренко С. Ю. представила звітну документацію та зразки до неї. А також дала методичні рекомендації щодо організації та проведення виховного заходу (годин спілкування). Проаналізувала хід та зміст уроку.

02

  Заключне слово сказав декан факультету Якимчук Б. А., побажав здобувачам вищої освіти вдалого проходження практики!