Heder6 1

Header6 0


ОГОЛОШЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ТВОРЧОГО ТА ПЕДАГОГІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ: ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  Для того, щоб діти стали успішними вони мають бути активними, розвивати своє уміння мислити, аналізувати інформацію, бути комунікабельними та креативними.

  З одного боку, діти всі різні, з певним набором властивих тільки їм рис та особливостей, а з іншого – всі вони відкриті до нових знань та навичок, нам лише треба їх зацікавити, показати можливості, дати їм себе спробувати у різних сферах.

  Тому запрошуємо приєднатися до нашого онлайн-табору «Creative» з 24 жовтня по 6 листопада на базі Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради Уманського району Черкаської області.

  Здобувачі вищої освіти ІІ курсу факультету початкової освіти у дистанційному форматі на платформі Google Classroom та Google Meet проведуть для дітей різноманітні майстер-класи, конкурси, онлайн-екскурсії та ігри.

  Прийти на онлайн-заняття зможуть всі охочі, треба лише попередньо зареєструватися. Дедлайн подачі заявок - до 11.00 години 22 жовтня!

  Організатори: Факультет початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Дмитрушківський ліцей Дмитрушківської сільської ради Уманського району Черкаської області.

  Реєструйтеся, кількість місць обмежена! Перебування дитини в таборі безкоштовно!

  Приєднатися до нашого онлайн-табору можна заповнивши анкету.

1510