Heder6 1

Header6 0


ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В ОЗДОРОВЧИХ ТАБОРАХ ОС Бакалавр

  20 жовтня відбулася онлайн-конференція з практики для здобувачів вищої освіти 21у групи денної форми та 22, 23 груп заочної форми навчання факультету початкової освіти.

  Здобувачі вищої освіти ОС Бакалавр ІІ курсу 21у групи денної форми навчання факультету початкової освіти спеціальності 013 Початкова освіта, та здобувачі вищої освіти ОС Бакалавр ІІ курсу 22 та 23 групи заочної форми навчання факультету початкової освіти спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта направляються на виробничу практику в оздоровчих таборах з 24 жовтня 2022 р. по 6 листопада 2022 р. у дистанційній формі на базі Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської сільської ради Уманського району Черкаської області.

  Груповим керівником призначено кандидата педагогічних наук, доцента Макарчук В. В.

  Виробнича практика в оздоровчих таборах – складова частина освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх педагогів з їх практичною діяльністю, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього спеціаліста до педагогічної діяльності, визначає ступінь його професійної здатності і рівень педагогічної спрямованості. Сприяє закріпленню їх теоретико-методичних, психологічних знань з теорії виховання, загальної, вікової та педагогічної психології та багатьох інших дисциплін.

01

  Груповий керівник кандидат педагогічних наук, доцент кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Макарчук Вікторія Вікторівна пояснила особливості роботи онлайн-табору, озвучила мету та завдання практики а також дала поради здобувачам вищої освіти щодо проведення різних заходів.

02

  На конференції була присутня стейкхолдер факультету початкової освіти, директорка Дмитрушківського ліцею Мовчан Ніна Іванівна та декан факультету початкової освіти Якимчук Б. А.

  На сайті факультету та школи було розміщено оголошення про онлайн-таборування для учнів початкової школи, які реєструвалися разом із батьками.

  Здобувачі вищої освіти працюватимуть на платформі Google Classroom та  Google Meet, де зможуть провести різні види роботи та майстер-класи.

  Бажаємо успіху!