Heder6 1

Header6 0


ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (ОС Магістр ІІ курсу заочної форми навчання)

   У системі професійної підготовки важлива роль належить виробничій практиці. Вона забезпечує встановлення безпосереднього зв’язку між теорією та практикою, оскільки в умовах реальної професійної діяльності відбувається інтеграція теоретичних знань і практичних умінь здобувачів вищої освіти, що зумовлює оволодіння ними складниками професійної компетентності в навчальних закладах.

  15 лютого відбулася настановча онлайн-конференція для здобувачів вищої освіти (ОС Магістр) ІІ курсу 264 та 265 груп заочної форми навчання факультету початкової освіти спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта, які направляються на виробничу практику в початковій школі з 20 лютого 2023 р. по 19 березня 2023 р. у змішаній формі.

  Керівником групи призначено доктора педагогічних наук, професора кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Комар О. А.

010

  Комар Ольга Анатоліївна ознайомила студентів з метою та завданнями практики. А також, з метою розповсюдження практичних знань і навичок дотримання основних принципів академічної доброчесності в рамках даної конференції ознайомила магістрантів із сукупністю принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та впровадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень (Закон України «Про освіту», Стаття 42).

020

030

  Здобувачі ознайомилися з Положенням про академічну доброчесність та процедурою впровадження антиплагіатної системи, що діють у системі забезпечення якості освітньої діяльності та вищої освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

  Бажаємо успіху нашим здобувачам вищої освіти!