Heder6 1

Header6 0


ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр IV курсу денної форми навчання)

  16 лютого відбулася настановча конференція з практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр IV курсу денної форми навчання факультету початкової освіти, які направляються на виробничу практику в початковій школі з 27 лютого 2023 р. по 9 квітня 2023 р. у змішаній формі з відривом від навчання.

  41 група спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Психологія. Груповий керівник: викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Байдюк Л. М.

  42 група спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Дошкільна освіта. Груповий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Грітченко Т. Я.

  43 група спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Середня освіта (Мова і література (англійська)). Груповий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Торчинська Т. А.

  44 група спеціальності 013 Початкова освіта, освітня програма Початкова освіта. Середня освіта (Інформатика). Груповий керівник: викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Пісняк В. С.
1601

16020

  Групові керівники детально ознайомили з програмою практики, метою та завданнями, процедурою проходження практики. Окрема увага була звернена на особливості ведення робочої документації та на процедуру майбутнього захисту результатів практики.

  Окрема увага була акцентована на необхідності дотримання правил техніки безпеки під час проходження практики.

  Учасники конференції взяли активну участь в обговоренні виробничих питань щодо особливостей проведення виробничої практики в умовах воєнного часу. На конференції були обговорені вимоги щодо ведення щоденника та індивідуального плану роботи студента-практиканта, написання звіту, оформлення звітної документації. Також було проговорено процедуру захисту практики.

1603

  Бажаємо здобувачам вищої освіти належним чином виконати завдання практики!