Heder6 1

Header6 0


ПЕРШИЙ КРОК НА ЗУСТРІЧ ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ!

  Вчитель початкової школи відіграє важливу роль у житті своїх вихованців! Місія кожного педагога полягає у наданні якісної освіти та підтримці гармонійного розвитку учнів з першого етапу навчання.

  Тому кожен педагог повинен мати відмінні комунікативні здібності, терпіння та вміння створювати сприятливу навчальну атмосферу, щоб допомогти учням розвивати їх здібності та інтереси.

  Так, здобувачі вищої освіти 21 групи факультету початкової освіти (куратор – Алла Добридень) під час проходження педагогічної практики в Уманській гімназії №14 Уманської міської ради мали чудову нагоду відчути себе у ролі вчителя початкових класів.

  У ході практики наші майбутні фахівці зрозуміли, що не так просто зацікавити учнів, тримати увагу, активно залучати всіх учасників освітнього процесу! Але зробили висновки, що вчитель – майстер своєї справи, має бути цікавим, креативним, винахідливим!

  Тож бажаємо нашим здобувачам-практикантам не розчаруватися у зробленому виборі професії! Гарно вчитися, формувати практичні вміння і навички, які стануть в нагоді майбуття!

001

002

003