Heder6 1

Header6 0


  28 березня відбувся захист навчальної пропедевтичної практики І курсу 12у групи денної форми навчання факультету початкової освіти.

  Груповим керівником була викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Загоруйко Наталія Павлівна.

01

  Здобувачі вищої освіти проходили практику за місцем проживання та працевлаштуванням.

  Під час захисту ми мали можливість почути враження здобувачів вищої освіти від проходження практики:

  Крайнова Оксана Вікторівна проходила практику на базі  Ківшоватського опорного ліцею Таращанської міської ради Київської області. Вона підготувала презентацію до виступу та представила фото з практики: «Клас, в якому я проходила пропедевтичну практику дуже гарно мене прийняв, класний керівник завжди підказувала при підготовці до уроків. Я мала можливість спробувати себе в ролі справжнього вчителя. Завдяки цій практиці я впевнилася у виборі своєї професії!»

 02

03

04

05

  Повстяна Валерія Валеріївна – Гімназія № 6 Олександрійської міської ради Кіровоградської області: «Я дуже задоволена цією практикою, тому що змогла отримати багато емоцій і нових знань. Я проводила ранові зустрічі, виховні години та уроки у початковій школі. Вчитель-методист мене дуже підтримувала і давала цінні поради у підготовці до уроків. Я спочатку дуже хвилювалась, адже це моя перша практика, але емоції, які я отримувала від дітей мене заспокоїли і я зрозуміла, що в мене все вийде!»

  Практика пройшла успішно, документацію здобувачі вищої освіти здали вчасно і завдання виконані у повному обсязі, мета практики досягнута.

  Бажаємо подальших успіхів та натхнення!

Reklama2021