Heder6 1

Header6 0


МІЖНАРОДНИЙ ПРОЄКТ «ALL IN, FOR INCLUSION! OUTDOOR TOOLS FOR YOUTH WORK» В СЕН-ЖАН-ДЕ-ФОС (ФРАНЦІЯ)

  З 23 вересня по 2 жовтня 2023 року викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Любов Байдюк взяла участь у проєкті «All in, for Inclusion! Outdoor tools for youth work» в Сен-Жан-де-Фос (Франція), що організований LOGOS NGO.

000

  Метою проєкту було розширити можливості обраних учасників шляхом навчання з використанням методів неформальної освіти на основі діяльності на свіжому повітрі.

  Цей навчальний курс поєднує в собі практичні і неформальні методи, з особливим акцентом на розповідання історій на свіжому повітрі, обговорення, обмін передовим досвідом та рефлексія.

  Учасники проєкту мали можливість брати участь у заходах на природі, таких як походи в гори, приготування їжі на відкритому повітрі та кемпінг.

  Байдюк Л. М. поділилася враженнями від участі в проєкті: «Це був мій перший проєкт, але я впевнена, що запам’ятається на все життя. Дорога була довгою, тому що ми їхали мікроавтобусом до Франції, і це було прекрасно, адже ми мали можливість побачити всю красу Німеччини та Франції.

001

  Коли ми приїхали у Сен-Жан-де-Фос, то були зачоровані краєвидами та атмосферою цього містечка.
002

003
004

  У проєкті взяли участь учасники з п’яти країн: Грузія, Молдова, Польща, Латвія та Україна.

  Ми відвідали Clamouse Cave. Це печера розташована в Центральному масиві неподалік ущелини Еро. Грот знаменитий блискучими білими кристалами кальциту та арагоніту.

005

  Також ми підкорили гору Mont Saint-Baudille. Гора Сен-Боділь розташована на південно-західному кінці масиву Серанн, що позначає південний край, зокрема, коси Ларзак.

006

  Щодня  були організовані майстер класи із сторітелінгу та різні активності, які допомагали зрозуміти культуру кожної країни.

 007

008

009

0010

0011

  Дякуємо організаторам даного проєкту за можливість відвідати  неймовірні місця та отримати безцінний досвід! Дякуємо рідному університету та факультету початкової освіти за підтримку!»