Heder6 1

Header6 0


НАТАЛІЯ АЛЕКСЕЄВА – ПЕРЕМОЖЕЦЬ МІЖНАРОДНОГО   КОНКУРСУ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «Україна єднає світ»

  Заслужений працівник культури України, член Національної Спілки діячів театрального мистецтва, художній керівник та режисер-постановник народного студентського театру драми і комедії, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Наталія Алексеєва вкотре стала Лауреатом І премії Міжнародного  конкурсу театрального мистецтва «Україна єднає світ» у номінації «розмовний жанр».

  У 2024 році ми відзначаємо 210 річницю від дня народження генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка, тому на конкурсну програму було представлено баладу «Утоплена». Голова журі, Герой України, Народна артистка України Ада Роговцева та члени журі відзначили високу  майстерність виконання різножанрових  творів.

0503

  Вітаємо Наталію Дмитрівну з перемогою! Бажаємо творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі творчі плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих гараздів.

  Миру й добра усім!

  Разом до Перемоги!