Heder6 1

Header6 0


ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

  15–17 квітня 2024 року на кафедрах факультету початкової освіти відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта. Захист відбувся у форматі відеоконференції за допомогою сервісу Google Meet.

  Відповідно до протоколу захисту наукових робіт здобувачі вищої освіти денної та заочної форми навчання мали можливість представити доповіді, у яких висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданням дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

  Важливим аспектом, під час обговорення наукових робіт, було дотримання академічної добропорядності. Це означає, що всі дослідження, публікації та висловлені думки мають ґрунтуватися на чесних, правдивих та відвертих принципах. Визнання та повага до інтелектуальної власності інших, уникнення плагіату та відсутність маніпуляцій з даними є основними аспектами академічної доброчесності.

  Дотримання цих принципів не лише забезпечує розвиток науки та освіти, а й підвищує довіру до наукових результатів. Також сприяє створенню сприятливого середовища для обміну ідеями та співпраці між науковцями. Тому важливо, щоб усі учасники академічного співтовариства були свідомі цих принципів і дотримувалися їх у всіх аспектах своєї наукової діяльності.

  За результатами попереднього захисту кваліфікаційних робіт усі роботи здобувачів вищої освіти, спеціальності 013 Початкова освіта допущені до перевірки робіт на унікальність в програмі AntiPlagiat та основного захисту.

Вітаємо магістрантів факультету початкової освіти з успішним проходженням першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи!

01

02

03

04