Heder6 1

Header6 0


Відгук студентки про роботу у Міжнародному дитячому центрі «Артек»

  Всім привіт!
  Я, Пейчева Ірина Валеріївна, студентка факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Дозвольте поділитися своїми враженнями від роботи в Міжнародному дитячому центрі «Артек».
16 квітня 2024 року, ми дружною компанією, яка складалася з 5 осіб, приїхали в Артек. Дорога була важкою: сумки, валізи, думки про рідних... хотілося повернутися додому.   Але наші думки змінилися після того як розпочалася активна робота і закінчилася перша зміна. Деякі учасники нашої компанії звільнилися і поїхали додому, деякі просто взяли відпустку і повернулися, але я залишилася, попри велике бажання зустрітися з ріднею. Мені наскільки сподобалося тут працювати, що вже закінчила четверту зміну і скоро розпочну нову – п'яту.
  Працювати в Артеці нелегко, але водночас неймовірно цікаво: нові люди, нові знайомства, кожна зміна - це щасливі діти, пригоди й нагороди.
  Загалом, робота в Артеці – це чудовий досвід для тих, хто любить дітей, прагне творити та готовий до нових викликів. Це можливість не лише отримати незабутні враження, але й багато чому навчитися та емоційно збагатитися. Незважаючи на буденні труднощі, я можу із впевненістю сказати, що робота в Артеці – це унікальний досвід, який я ніколи не забуду!

  Я вдячна за цей незабутній досвід і рекомендую всім молодим людям спробувати себе і свої можливості у роботі з дітьми!

1907