Heder6 1

Header6 0


Круглий стіл «Надання освітніх та соціальних послуг дітям з особливими освітніми потребами в закладах освіти»

  19 червня 2024 року за ініціативи ГО «Черкащани Уманщини», на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся круглий стіл «Надання освітніх та соціальних послуг дітям з особливими освітніми потребами в закладах освіти», співорганізаторами якого стали, ГО «Одеська обласна організація медико-психологічно-педагогічної допомоги» «Здорове суспільство» та Асоціація «Говорити без слів» ISAAC (Республіка Польща). Представником від факультету початкової освіти була доктор філософії Пісняк Валентина Степанівна.

  У роботі круглого столу взяли участь більше як 70 представників державного та громадського сектору з Черкської. Вінницької, Львівської та Київської областей, які зацікавленні в підвищенні надання якості освітніх та соціальних послуг дітям з особливими освітніми потребами у відповідності до кращих європейських практик, а також представники Республіка Польща.
  Особливо присутніх зацікавили доповіді виступаючих з представленням результатів відвідування Республіки Польща, щодо надання освітніх та соціальних послуг дітям з ООП та їх родинам у Республіці Польща та можливості створення спеціальних класів на базі гімназії №4 Уманської міської ради Черкаської області.
Представник Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Черкаській обласній державній адміністрації Наталія Капустян підтримала розгляд важливих напрямів роботи круглого столу.

01

02

03

04