Heder6 1

Header6 0


МІЖНАРОДНА ЛІТНЯ ШКОЛА «TOGETHER TOWARDS THE FUTURE»

  Стартувала чергова Міжнародна літня школа «Together towards the future», організована Uniwersytet im. Аdama Mickiewicza w Poznaniu для партнерських українських університетів. Проєкт літніх шкіл фінансує NAWA Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej.

020

  Факультет початкової освіти представляє здобувач вищої освіти Юлія Антипова. Учасників ознайомили із програмою літньої школи. Розпочали роботу із захоплюючих лекцій доктора Костянтина Мазура про Університет імені Адама Міцкевича, про його структуру, EPICUR Consortium та власний досвід науково-освітнього зростання в Польщі.

  Далі, докторка Моніка Крістоф розповіла про активізаційні методи в освіті, про різні підходи залучення учнів до навчання (групова робота, проєкти, дискусії, використання інтерактивних технологій тощо). Відбулося обговорення переваг сучасних методів у порівнянні з традиційними підходами до навчання.

03

  Лекція докторки Матильди Паховіч була присвячена розвитку психологічної стійкості, різним стратегіям та методам, які можуть допомогти людям зміцнити психологічну стійкість. На зустрічі вивчали базові застосування у реальному житті та обговорювали їх ефективність.

  На «Міжкультурному воркшопі» докторки Доброхни Гілдебрант-Випих учасники школи вивчали та обговорювали аспекти міжкультурної комунікації. Що включало в себе розуміння та повагу до різних культур, навички міжкультурного спілкування, вивчення різних традицій і звичаїв, розуміння впливу культурних різниць у сприйнятті та спілкуванні. Учасники активно брали участь у дискусіях, аналізували кейси, щоб краще зрозуміти й оцінити міжкультурну динаміку.

04

  Тож, Міжнародна літня школа є досить популярною освітньою програмою, яка об’єднує студентів з різних країн для спільного навчання, культурного обміну та розвитку лідерських навичок.