Heder6 1

Header6 0


ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ЛІТНІЙ ПЕРІОД

  01 липня 2024 року відбувся захист виробничої практики в літній період здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр ІІІ курсу факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта. Груповий керівник – Вікторія Макарчук, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри виховних технологій та педагогічної творчості.

  Виробнича практика в літній період – складова частина освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх педагогів з їх практичною діяльністю, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього спеціаліста до педагогічної діяльності, визначає ступінь його професійної здатності і рівень педагогічної спрямованості. Сприяє закріпленню їх теоретико-методичних, психологічних знань з теорії виховання, загальної, вікової та педагогічної психології та багатьох інших дисциплін.

  За підсумками проходження виробничої практики в літній період, здобувачі вищої освіти виконали всі завдання, оформили та дистанційно здали звітну документацію, успішно представили результати своєї роботи.

  Тож бажаємо нашим студентам подальших успіхів у професійному зростанні! Нехай набутий досвід стане надійною основою для майбутніх досягнень, а отримані знання допоможуть у реалізації амбітних планів та кар’єрних мрій.

01

04

02