Heder6 1

Header6 0


  В системі професійної підготовки вчителів початкових класів практика є складовою навчального процесу і забезпечує безперервність та послідовність формування умінь, навичок, здійснює професійне становлення майбутніх вчителів початкових класів.

  10 травня відбувся захист виробничої практики «Пробні уроки» І курсу 13 та 14 груп заочної форми навчання факультету початкової освіти.

  Термін практики: 01 квітня 2024 р. до 28 квітня 2024 р.

00

  Виробнича практика «Пробні уроки» проходила у закладах загальної середньої освіти міста Умань, району та за місцем проживання. Упродовж практики студенти готували та проводили уроки, а також спостерігали за уроками інших студентів, аналізують їх.

  Семенюк Жанна поділилася враженнями від проходження практики: «Практика  дала можливість познайомитись з організацією та  проведенням уроків  за програмою НУШ»

02

  Котлінська Діана працює вчителем початкової школи у ліцеї №7 Подільської міської ради Подільського району Одеської області. Здобувачка вищої освіти підготувала презентацію про свою діяльність.

03

         Митник Діана працює вчителем початкової школи у Комунальному закладі «Опорний заклад «Кодимський ліцей № 1»» Кодимської міської ради Подільського району Одеської області. Здобувачка продемонструвала відео про свою роботу з дітьми.

05

06

  Олефір Яна проходила практику на базі Кобилецько-Полянського закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів Великобичківської селищної ради Рахівського району Закарпатської області

  «Проходження практики в початковій школі було надзвичайно важливим та цікавим досвідом для мене. Відкривши для себе атмосферу, яка панує в початкових класах, я не лише збагатився новими знаннями та навичками, а й отримав величезну порцію натхнення та мотивації» - сказала Яна.

08

         Практиканти поділились своїми враженнями та представили звіт у вигляді презентацій.
09

         Луців Оксана: «Кожен день практики був наповнений новими враженнями та викликами. Я відчував себе корисним членом команди, долучившись до педагогічного процесу та спілкування з дітьми. Ця практика дала мені можливість не лише застосовувати свої знання та навички, а й відчути себе частиною навчального середовища, де кожен день приносить нові виклики та досягнення»
10

12

  Захист практики пройшов успішно, мета практики досятнута, завдання виконані.

Бажаємо успіхів нашим здобувачам вищої освіти!

Reklama2024